Haremo Sierhekwerken | Banner Tuinpoort

Tuinpoort

Heb je een mooie achtertuin, dan wil je natuurlijk ook een mooi hek of een poort als entree. Een tuinpoort van ijzer oogt chic, rustiek en modern tegelijk en past bij landhuizen, boerderijen en een rijtjeshuis in de binnenstad. Ook wanneer je een mooie oprit voor je huis hebt, is het heel mooi om een verzorgd, uniek hek ervoor te plaatsen. Zo geef je het entree van je huis nog meer aanzien. Kies bijvoorbeeld voor een mooi van ijzer gesmeed dubbel hek dat kan schuiven of open klappen.

Tuinpoort voor de achtertuin

Een smeedijzeren hek in de achtertuin geeft je tuin een heel romantische uitstraling. Daarnaast heb je een stevige omheining die wel openheid biedt. In zijn smeedijzeren hek hoort natuurlijk een mooie tuinpoort die entree tot je tuin verschaft. Je kunt hiervoor kiezen voor dubbele poorten, hoge tuinpoorten, maar ook lagere. Net wat het beste past bij je smaak en natuurlijk tuin.

VRIJBLIJVEND OFFERTE OPVRAGEN

Voorbeelden

VRIJBLIJVEND ADVIES Tuinpoort

Haremo Sierhekwerken hecht veel waarde aan zijn dienende taak als hekwerk specialist. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken wij uw wensen en ideeën! Op deze manier kunnen wij samen de haalbaarheid toetsen en een oprecht en eerlijk advies geven.

Bel: 06 - 13 20 18 47 of mail ons via contact formulier

Tuinpoort op maat

Hou je van modern, romantisch, landelijk of gewoon degelijk? Haremo Sierhekwerken heeft de expertise in huis om verschillende tuinpoorten te maken die helemaal passen bij je huis, stijl en tuin. Zo kunnen we tuinpoorten maken met een verloop in hoogte of juist met een sierwerkje erin. Ook kunnen we de poort zo maken dat het past bij je huis. Want bij een modern huis hoort natuurlijk een moderne tuinpoort. En als een mooie boerderij bezit, dan is een rustieke, robuuste poort juist heel mooi. Wij maken voor jou een tuinpoort op maat. Hiervoor komen we eerst bij je meten en natuurlijk even kennis maken.

Specialisme
Ben je gezegend met een huis waarbij je zowel een tuinpoort als een balkonhek kunt plaatsen? Laat dan beide maken door Haremo Sierhekwerken. Zo heb je dezelfde stijl voor je balkon en poort, waardoor de entree van je huis er nog verzorgder uitziet. Of laat het hek voor je tuinpoort in dezelfde stijl smeden als het balkon. Haremo sierhekwerken is gespecialiseerd in het op maat maken van verschillende soorten sierhekwerken. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en ervaar wat de vele mogelijkheden zijn voor tuinpoorten, hekwerken en balkonhekken. Met de sierhekken van Haremo Sierhekwerken ben je verzekerd van een professioneel en uniek resultaat.

Voordelen van Haremo Sierhekwerken:

  • Flexibele werktijden (ook in het weekend)
  • Ambachtelijk Maatwerk
  • Snelle levering
  • Goede prijs - kwaliteits verhouding
  • Wij werken altijd de beste materialen
  • Veel verschillende mogelijkheden
  • Bestendig tegen elk weertype

Stel vrijblijvende een vraag

Haremo Sierhekwerken

Kerkstraat 46
7011 CP Gaanderen

06 - 13 20 18  47
info@haremo-sierhekwerken.nl