Haremo Sierhekwerken | Banner Elektrische poort

Elektrische poort

Bent u op zoek naar een fraaie en degelijke elektrische poort waarmee uw erf of tuin perfect af te sluiten is? Dan moet u toch echt bij hekwerk specialist Haremo zijn. Hier vindt u altijd een elektrische poort die aan al uw wensen voldoet en die helemaal past bij de stijl van uw woning en tuin.

Een elektrische poort van hoogwaardige kwaliteit

Wij vervaardigen al vele jaren hekwerken en poorten op maat. Door gebruik te maken van de beste materialen bieden wij u uitsluitend producten van topkwaliteit. Ook het plaatsen van een elektrische poort kunt u met een gerust hart overlaten aan onze ervaren vakmensen. Er gaat niets boven het ongekende gemak van een elektrische poort. Op afstand opent en sluit u de poort, zonder dat u uw auto daarvoor hoeft te verlaten. Waarom zou u moeilijk doen als het ook zo gemakkelijk kan?

Enkele voorbeelden van elektrische poorten:

      

VRIJBLIJVEND OFFERTE OPVRAGEN

Voorbeelden

VRIJBLIJVEND ADVIES Elektrische poort

Haremo Sierhekwerken hecht veel waarde aan zijn dienende taak als hekwerk specialist. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken wij uw wensen en ideeën! Op deze manier kunnen wij samen de haalbaarheid toetsen en een oprecht en eerlijk advies geven.

Bel: 06 - 13 20 18 47 of mail ons via contact formulier

Beveilig uw tuin met een elektrische poort

Met een solide elektrische poort uit ons uitgebreide assortiment sluit u uw tuin of terrein af voor ongewenste bezoekers en dat geeft een veilig gevoel. Het plaatsen van alle poorten en hekwerken wordt gedaan door onze deskundige medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw poort snel en vakkundig geplaatst wordt en zodoende ook jarenlang probleemloos blijft functioneren. 

Haremo staat garant voor maatwerk en kwaliteit 
Bij een elektrisch poort is het van belang dat de motor in overeenstemming is met de grootte en het gewicht van het hek. Dankzij onze expertise bent u bij Haremo altijd verzekerd van een goed advies. Wij vertellen u vooraf wat de mogelijkheden zijn en waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een elektrische poort. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

Wilt u meer informatie?
Wilt u binnenkort ook kunnen genieten van een dergelijke handige toegangspoort? Dat is geen enkel probleem, want wij leveren onze poorten en hekwerken door heel Nederland. Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 06 - 13 20 18 47.  Wij maken altijd graag een vrijblijvende en scherpe offerte voor u op.

Voordelen van Haremo Sierhekwerken:

  • Flexibele werktijden (ook in het weekend)
  • Ambachtelijk Maatwerk
  • Snelle levering
  • Goede prijs - kwaliteits verhouding
  • Wij werken altijd de beste materialen
  • Veel verschillende mogelijkheden
  • Bestendig tegen elk weertype

Stel vrijblijvende een vraag

Haremo Sierhekwerken

Kerkstraat 46
7011 CP Gaanderen

06 - 13 20 18  47
info@haremo-sierhekwerken.nl