Sierhekwerken

Sierhekwerk: Goed advies

Haremo vindt een goed advies én een goede kwaliteit van haar product en de diensten daar omheen erg belangrijk. U koopt immers uw sierhekwerk voor jaren! Een visie van Haremo is ook dat haar sierhekwerk en overige producten niet alleen mooi en functioneel moeten zijn, maar ook betaalbaar en van de beste kwaliteit. Wij maken onze producten uitsluitend op maat zodat het altijd precies past in uw omgeving. De werkwijze van Haremo is ook heel eenvoudig. Wij komen namelijk graag eerst op locatie om te kijken aan welke eisen het hekwerk moet voldoen, alvorens wij een offerte gaan maken. Waneer de offerte akkoord is, kunnen wij dus direct aan de slag met het realiseren van het hekwerk of een ander product! Deze wordt in de smederij in verschillende delen op maat gemaakt, om vervolgens gecoat te worden. Hierna prikken wij, in overleg met u, een datum waarop wij het product komen plaatsen. 

Sierhekwerk : Haremo doet meer!

Naast maatwerk sierhekwerken kunt u bij Haremo ook terecht voor onder andere moderne hekwerken. U hoeft hierbij niet alleen te denken aan een tuinpoortelektrische poort of een balkonhek, want Haremo produceert veel meer dan alleen deze producten. Haremo is  specialist op het gebied van toegangstechniek, beveilging en smeedwerk op maat

VRIJBLIJVEND OFFERTE OPVRAGEN

Voorbeelden

VRIJBLIJVEND ADVIES Sierhekwerken

Haremo Sierhekwerken hecht veel waarde aan zijn dienende taak als hekwerk specialist. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken wij uw wensen en ideeën! Op deze manier kunnen wij samen de haalbaarheid toetsen en een oprecht en eerlijk advies geven.

Bel: 06 - 13 20 18 47 of mail ons via contact formulier

Plaatsing & Montage van het sierhekwerk

Haremo biedt u de mogelijkheid om zelf uw sierhekwerk te plaatsten of u kunt dit door ons team uit laten uitvoeren. Een goede plaatsing van een hekwerk is belangrijk om hier jarenlang van te blijven genieten. Wanneer uw hekwerk verzakt of niet goed is gemonteerd, dan kunnen hekken na verloop van tijd scheef gaan staan en kunnen poorten en deuren niet goed meer draaien of gaan ze slepen over uw stoep of oprit. Dit mag niet de bedoeling zijn van uw investering. Voor hekwerken die bedoelt zijn om uw huis, erf of bedrijfspand te beveiligen, is een goede plaatsing en montage cruciaal.

Bel ons op 06 - 13 20 18 47 of mail ons op info@haremo-sierhekwerken.nl!

Voordelen van Haremo Sierhekwerken:

  • Flexibele werktijden (ook in het weekend)
  • Ambachtelijk Maatwerk
  • Snelle levering
  • Goede prijs - kwaliteits verhouding
  • Wij werken altijd de beste materialen
  • Veel verschillende mogelijkheden
  • Bestendig tegen elk weertype

Stel vrijblijvende een vraag

Haremo Sierhekwerken

Kerkstraat 46
7011 CP Gaanderen

06 - 13 20 18  47
info@haremo-sierhekwerken.nl