Haremo Sierhekwerken | Banner Moderne hekwerken

Moderne hekwerken

Haremo is een bedrijf dat hoogwaardige moderne hekwerken maakt en monteert. Haremo heeft jarenlange ervaring opgedaan met het leveren van diensten en producten in het oosten van het land en kunnen nu ook in heel Nederland onze producten en dienstenleveren. Haremo vindt een goed advies én een goede kwaliteit van een hekwerk erg belangrijk, u koopt immers een hekwerk voor jaren. Ze moeten niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook betaalbaar en van de beste kwaliteit. 

Modern hekwerk op maat

Wij leveren uitsluitend een hekwerk op maat zodat u hekwerk altijd past. Zo komt u en komen wij niet in vervelende situaties terecht, waar bij in eerste instantie niet aan gedacht had. Haremo komt eerst op locatie, waar het hekwerk geplaatst moet worden, zodat er direct een goed beeld wordt geschetst, hoe het hekwerk komt te staan.

 

Voordelen van een hekwerk

De producten van Haremo zijn niet alleen geschikt om uw tuin te verfraaien en te beveiligen, maar deze kunnen ook worden gemaakt, zodat uw balkon of dakterras veilig wordt begrensd. Uw woning, balkon of dakterras komt er direct anders uit te zien, wanneer een hekwerk van haremo is geplaatst. De berekeningen en bijkomende zaken die bij een plaatsing aan de orde komen, zijn bij Haremo in vertrouwde handen. U kiest de kleur en het model en wij doen de rest.

Een hekwerk op maat heeft natuurlijk ook nog meerdere voordelen. Zo zijn de hekwerken op maat gemaakt van de beste kwaliteit materialen en gemaakt door een uitstekende vakman.

VRIJBLIJVEND OFFERTE OPVRAGEN

Voorbeelden

VRIJBLIJVEND ADVIES Moderne hekwerken

Haremo Sierhekwerken hecht veel waarde aan zijn dienende taak als hekwerk specialist. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken wij uw wensen en ideeën! Op deze manier kunnen wij samen de haalbaarheid toetsen en een oprecht en eerlijk advies geven.

Bel: 06 - 13 20 18 47 of mail ons via contact formulier

Plaatsing van een hekwerk

Naast het produceren van hekwerken, kunt u het product ook laten plaatsen door het vakkundige team van Haremo. Wanneer u vindt dat dit niet nodig is en u zelf het product wilt plaatsen, zorgt Haremo er in iedergeval persoonlijk voor dat de bestelling goed afgeleverd wordt. Een goede plaatsing van een hekwerk is  overigens wel heel belangrijk, u wilt immers jarenlang blijven genieten van uw investering. Wanneer uw hekwerk niet goed is gemonteerd, dan kunnen de hekwerken na verloop van tijd gaan verzakken en scheef gaan staan, waardoor poorten en deuren niet goed meer open kunnen. Voor hekwerken is een goede montage en plaatsing dus cruciaal. Aan u de keuze!

Voordelen van Haremo Sierhekwerken:

  • Flexibele werktijden (ook in het weekend)
  • Ambachtelijk Maatwerk
  • Snelle levering
  • Goede prijs - kwaliteits verhouding
  • Wij werken altijd de beste materialen
  • Veel verschillende mogelijkheden
  • Bestendig tegen elk weertype

Stel vrijblijvende een vraag

Haremo Sierhekwerken

Kerkstraat 46
7011 CP Gaanderen

06 - 13 20 18  47
info@haremo-sierhekwerken.nl