Haremo Sierhekwerken | Banner Balkonhekken

Balkonhekken

Waneer u een balkon of dakterras heeft, staat waarschijnlijk ook hier de veiligheid natuurlijk voorop. Een omheining in de vorm van balkonhekken biedt deze veiligheid voor jou, je familie, gasten en natuurlijk ook huisdieren. Om veilig op je balkon te kunnen zitten heb je een omheining nodig. Dit kan een betonnen muur zijn, maar is het niet veel mooier om er een sierhek van te maken? Een dichte muur sluit het balkon bovendien zo af van de buitenwereld, terwijl een sierhek juist meer openheid biedt. En een mooi balkonhek laat je natuurlijk maken door Haremo Sierhekwerken.

Op maat gemaakt balkonhek

Ieder balkon is anders, zelfs van een rijtjeshuis. Dat komt omdat het ene balkon wel een regenpijp heeft lopen bijvoorbeeld en de andere niet. Omdat ieder balkon anders is, is het niet mogelijk om een standaard hek te plaatsen. Haremo Sierwerken maakt balkonhekken helemaal op maat. Zo heb je altijd een passend, mooi balkonhek om je balkon.

VRIJBLIJVEND OFFERTE OPVRAGEN

Voorbeelden

VRIJBLIJVEND ADVIES Balkonhekken

Haremo Sierhekwerken hecht veel waarde aan zijn dienende taak als hekwerk specialist. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken wij uw wensen en ideeën! Op deze manier kunnen wij samen de haalbaarheid toetsen en een oprecht en eerlijk advies geven.

Bel: 06 - 13 20 18 47 of mail ons via contact formulier

Mogelijkheden balkonhek

Voordat wij beginnen met het bewerken van het metaal, komen we eerst bij je thuis kijken om het balkon of dakterras bij je te komen opmeten. Meten is immers weten. Ook kunnen we zo een betrouwbare offerte doen voor de kosten, zodat je meteen weet waar je precies aan toe bent. Wanneer we dan toch met je om de tafel zitten, kun je direct kiezen uit de verschillende mogelijkheden die wij voor u kunnen maken.

Eigenlijk is er heel veel mogelijk op het gebied van balkonhekken. Je kunt bijvoorbeeld voor strak en modern kiezen, met veel rechte lijnen, maar ook voor landelijk of rustiek waarbij er verschillende versieringen mogelijk zijn. Omdat we alles zelf maken zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos. De balkonhekken lenen zich ook goed om bijvoorbeeld rozen tegen te laten groeien of om te versieren met de feestdagen.

Meer informatie?
Wil je meer weten over Haremo Sierhekwerken en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en wij bellen of e-mailen je zo spoedig mogelijk terug.

Voordelen van Haremo Sierhekwerken:

  • Flexibele werktijden (ook in het weekend)
  • Ambachtelijk Maatwerk
  • Snelle levering
  • Goede prijs - kwaliteits verhouding
  • Wij werken altijd de beste materialen
  • Veel verschillende mogelijkheden
  • Bestendig tegen elk weertype

Stel vrijblijvende een vraag

Haremo Sierhekwerken

Kerkstraat 46
7011 CP Gaanderen

06 - 13 20 18  47
info@haremo-sierhekwerken.nl