Hekwerken

Iedereen die in een huis heeft met een mooie tuin, wil graag dat het stukje grond er netjes uitziet. Met leuke beplanting, een prachtig gazon en misschien wel een vijver. Om uw eigen tuin goed te begrenzen, is het dan ook zeker aan te raden om er een degelijk hekwerk omheen te plaatsen. Met een degelijk hekwerk creëert u een plek waar uw kinderen veilig kunnen spelen of uw huisdieren heerlijk los kunnen lopen. Daarbij geniet uw gehele gezin optimaal van de vrijheid in de tuin of op het erf.

Een hekwerk van de beste kwaliteit

Bij Haremo vervaardigen wij al vele jaren tuin tuinhekken op maat van de beste kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat het door u gekozen product perfect wordt geplaatst. U kunt bij ons altijd rekenen op een gedegen advies en een scherpe prijs. Van een hekwerk van Haremo kunt u gegarandeerd jarenlang zorgeloos genieten. Bovendien hebt u er weinig tot geen onderhoud aan zoals bij een heg of een houten schutting. 
Haremo heeft een groot assortiment aan hekwerken. Omdat alles op maat wordt gemaakt, is alles mogelijk. Van een Sierhekwerken tot moderne hekwerken, wij adviseren u graag!

Bekijk ook onze:

sierhekwerken en moderne hekwerken

VRIJBLIJVEND OFFERTE OPVRAGEN

Voorbeelden

VRIJBLIJVEND ADVIES Hekwerken

Haremo Sierhekwerken hecht veel waarde aan zijn dienende taak als hekwerk specialist. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken wij uw wensen en ideeën! Op deze manier kunnen wij samen de haalbaarheid toetsen en een oprecht en eerlijk advies geven.

Bel: 06 - 13 20 18 47 of mail ons via contact formulier

Een hekwerk voor uw balkon of dakterras

Een tuinhek is niet uitsluitend geschikt om alleen uw tuin af te zetten, maar ook om uw balkon of dakterras veilig te begrenzen. Uw woning krijgt een totaal ander uiterlijk met een sierlijk tuinhek langs het balkon en de tuin. De berekeningen en bijkomende zaken die bij een plaatsing aan de orde komen, zijn bij Haremo in vertrouwde handen. U kiest de kleur en het model en wij doen de rest. Voor een passend tuinhek moet u namelijk bij een echte specialist zijn. Bekijk de foto's en laat u inspireren door de talloze mogelijkheden. Wilt u meer voorbeelden zien van een balkonhek en bent u benieuwd naar de verschillende opties die wij aanbieden?

Meer over balkonhekken

Voordelen van Haremo Sierhekwerken:

  • Flexibele werktijden (ook in het weekend)
  • Ambachtelijk Maatwerk
  • Snelle levering
  • Goede prijs - kwaliteits verhouding
  • Wij werken altijd de beste materialen
  • Veel verschillende mogelijkheden
  • Bestendig tegen elk weertype

Stel vrijblijvende een vraag

Haremo Sierhekwerken

Kerkstraat 46
7011 CP Gaanderen

06 - 13 20 18  47
info@haremo-sierhekwerken.nl